lunes, 9 de mayo de 2016

[Escriu-me] ‘La família Bélier’ (VOS), ara, a Benimaclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


La família Bélier a Benimaclet

 

 

 

[La famille Bélier

Versió original en francès
subtitulat en valencià.

105 minuts

Direcció: Eric Lartigau

Amb Louane Emera, Karin Viard, François Damiens, Luca Gelberg, Roxane Duran, Eric Elmosnino, Ilian Bergala, Clémence Lassalas, Bruno Gomila, Mar Sodupe 

 11 de maig de 2015 a les 21.30 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

Tots els membres de la família Bélier són sords, llevat de Paula, de 16 anys. Ella fa d'intèrpret per als pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja familiar. Un dia, encoratjada pel seu professor de música, que ha descobert el talent que té per al cant, decideix preparar-se per a l'audició del Cor de Radio France, però es tracta d'una elecció que l'obligarà a distanciar-se de la família.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


 La cantant calba al McDonald's al Teatre Micalet

 

 

Del 12 al 22 de maig

Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 20.00 h

De Lluïsa Cunillé
Direcció de Paco Zarzoso
Amb Pep Ricart, Lola López, Mafalda Bellido i Marcos Sproston

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

La Companyia Hongaresa de Teatre celebra els 20 anys amb la creació d'aquest muntatge. Una comèdia boja, lúcida i vibrant a partir dels personatges de la Cantant Calba de Ionesco.
El Sr. Martin s'ha citat amb la Sra. Smith en un McDonald's qualsevol de Londres. Fora no para de ploure i aquest impersonal restaurant de menjar ràpid és l'amagatall escollit per aquests dos tristos adúlters. Així arranca aquesta comèdia boja, lúcida i vibrant, en què Cunillé parla de la situació actual, una època cada vegada més ionesquitzada i imagina com podrien ser els personatges de Ionesco ara mateix, situant-los en un McDonald´s. Un espectacle carregat d'humor absurd, acudits, jocs i situacions molt divertides: parelles d'amants furtius que se citen en un McDonald's, cantants d'òpera italianes exiliades a Londres, consumidors cantant Aniversari feliç, antigues criades ara cambreres, caps de bombers i nombroses anècdotes per reflectir una societat cada vegada més boja.


 

 

 Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Llagosta (VOS) i Cemetery of Splendour (VOS) a Ontinyent

 

 

[The Lobster]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

118 minuts

Director: Yorgos Lanthimos

Amb Colin Farrell, Rachel Weisz, Jessica Barden, Olivia Colman, Ashley Jensen, Ariane Labed, Angeliki Papoulia, John C. Reilly, Léa Seydoux, Michael Smiley, Ben Whishaw, Roger Ashton-Griffiths, Rosanna Hoult, Heidi Ellen Love

dilluns 9 de maig de 2016 a les 18.00 h i 22.30 h
dimarts 10 de maig de 2016 a les 20.15 h
dimecres 11 de maig de 2016 a les 18.00 h i 22.30 h
dijous 12 de maig de 2016 a les 20.15 h
divendres 13 de maig de 2016 a les 18.00 h i 22.30 h
dissabte 14 de maig de 2016 a les 20.15 h
diumenge 15 de maig de 2016 a les 18.00 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Història d'amor no convencional, ambientada en un món distòpic, en el qual, segons les regles establertes, els solters són arrestats i enviats a un lloc on han de trobar parella en un termini de 45 dies. El tema central és la solitud, el temor a morir sols, a viure sols, i també el temor a viure amb algú.


 

 

 

[Cemetery of Splendour]

Versió original en tailandès subtitulada en valencià

122 minuts

Director: Apichatpong Weerasethakul

Amb Jenjira Pongpas, Banlop Lomnoi, Jarinpattra Rueangram, Petcharat Chaiburi, Tawatchai Buawat, Sakda Kaewbuadee, Sujittraporn Wongsrikeaw, Bhattaratorn Senkraigul, Pongsadhorn Lertsukon

dilluns 9 de maig de 2016 a les 20.15 h
dimarts 10 de maig de 2016 a les 18.00 h, i 22.30 h
dimecres 11 de maig de 2016 a les 20.15 h
dijous 12 de maig de 2016 a les 18.00 h i 22.30 h
divendres 13 de maig de 2016 a les 20.15 h
dissabte 14 de maig de 2016 a les 18.00 h i 22.30 h
diumenge 15 de maig de 2016 a les 20.15 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Una solitària mestressa de casa de mitjana edat atén un soldat amb la malaltia del somni que té al·lucinacions que desencadenen, en somni, estranys fantasmes i històries.

 

 


Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario