lunes, 23 de mayo de 2016

[Escriu-me] Més teatre amb ‘Penev’ al Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.

 

 Penev al Teatre Micalet

 

 

Del 26 al 29 de maig

Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 20.00 h

Una obra de Xavo Giménez
Direcció Toni Agustí i Xavo Giménez
Amb Carles Sanjaime i Xavo Giménez

Producció La Teta Calva

Finalista dels premis Max 2016 al millor espectacle revelació

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Penev és una obra sobre persones de segona mà, usades, cansades. Sobre ànimes de dol. Un àlbum de cromos sense acabar és com quedar segon. Un creu que ho aconseguirà, però no és així. En Penev es parla del passat somniat, d'un guateque, dels Spotniks, de Fraçoise Hardy, d'una vorera traïdora, de Penev, d'Arias, de Belodedici… Es parla de futbol i de teatre. Toni Agustí i Xavo Giménez dediquen un serè crit a l'afició i un nou alè a l'angoixada platea. Un càntic desesperat a l'espectador perquè alce els ànims d'un equip farcit de frustracions, d'un món coix. En fi, que la vida és una merda excepte quan roda la pilota o quan s'alça el teló.


 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario