lunes, 30 de mayo de 2016

[Escriu-me] L'‘Irrational Man’ de Woody Allen al Musical de Benimaclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 'Irrational Man' al Musical de Benimaclet

 

Versió doblada. Entrada gratuïta. Capacitat limitada.

 

Director: Woody Allen

 

Amb Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey, Ethan Phillips, Julie Ann Dawson, Mark Burzenski, Gary Wilmes, Geoff Schuppert, David Pittu, Steven Howitt, Kaitlyn Bouchard, Ana Marie Proulx,  Kate McGonigle, Tamara Hickey

 

Durada: 96 minuts

 

Drama

 

2 de juny, 21.30 h

 

Lloc: CIM Benimaclet, carrer del Baró de San Petrillo, 14, València.

 

Abe Lucas, un professor de filosofia en plena crisi existencial, troba, de nou, sentit a la vida en enamorar-se d'una de les alumnes. Poc després d'arribar a la universitat d'una petita ciutat, es relaciona amb dues dones: Rita Richards, una solitària professora que busca que la rescaten del seu matrimoni infeliç; i Jill Pollard, la seua millor estudiant i, molt aviat, l'amiga més propera. Jill està enamorada del seu xicot, però, troba tan irresistible la personalitat turmentada d'Abe que, fins quan el professor mostra clars símptomes de desequilibri mental, la seua fascinació per ell no fa més que créixer.

 

Organitza: Centre Instructiu Musical de Benimaclet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


 

 

'Star Wars. El depertar de la força' a Tres Forques

Per la teua comoditat, millor si portes la teua cadira (nosaltres en tenim un nombre limitat)

135 minuts

 

A partir de set anys

 

Director: J. J. Abrams

 

Amb Daisy Ridley,  John Boyega,  Harrison Ford,  Adam Driver,  Oscar Isaac,  Carrie Fisher, Peter Mayhew,  Domhnall Gleeson,  Max von Sydow,  Gwendoline Christie,  Lupita Nyong'o,  Andy Serkis,  Anthony Daniels,  Mark Hamill,  Greg Grunberg,  Kenny Baker, Simon Pegg,  Katie Jarvis,  Christina Chong,  Miltos Yerolemou,  Thomas Brodie-Sangster,  Ken Leung,  Harriet Walter,  Iko Uwais,  Yayan Ruhian,  Warwick Davis, Jessica Henwick,  Daniel Craig,  Billie Lourd,  Judah Friedlander,  Kevin Smith

 

Lloc: jardí de l'Associació Veïnal i Cultural Tres Forques, carrer de Tres Forques, 98, València

 

Trenta anys després de la victòria de l'Aliança Rebel sobre el segon Estel de la Mort (fets narrats en l'Episodi VI. El retorn del Jedi), la galàxia està encara en guerra. Una nova República s'ha constituït, però una sinistra organització, la Primera Ordre, ha ressorgit de les cendres de l'Imperi Galàctic. Als herois de fa anys, que lluiten ara en la Resistència, se sumen nous herois que continuen lluitant contra les forces del mal.

 

 

 

I més cinema a la fresca a Tres Forques:

Divendres, 10 de juny, a les 22.00 h. Atrapa la bandera (apta per a tots els públics)

Divendres, 17 de juny, a les 22.00 h. Pan (a partir de set anys)

Divendres, 24 de juny, a les 22.00 h. Jurassic World (a partir de dotze anys)

 Organitza: 3 Forques. Associació Veïnal i Cultural Tres Forques

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


 

'Cartes a l'Ovidi' al Teatre Micalet

 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.

 

 

Única sessió, dijous 2 de juny de 2016, a les 20.30 h

60 minuts

 

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

 

Homenatge a Ovidi Montllor. Amb el músic, compositor i cantautor Bertomeu i el rapsode, poeta i editor David Vidal.

Cartes a l'Ovidi és un espectacle que naix per retre un particular homenatge al gran Ovidi Montllor i reivindicar-ne la figura. Des de quatre prismes diferents se'ns mostrarà l'Ovidi més personal i singular. L'espectacle està compost d'una barreja de música, cançó i recitat, amb sorpreses incloses per oferir una visió íntima de l'home, l'artista, el cantant… una visió del que feu i fou Ovidi per a tota una generació que albirava un nou horitzó.

Cartes a l'Ovidi compta amb guió propi amb un doble vessant: per una banda el lúdic, necessari en qualsevol temps, i un altre, el pedagògic i educatiu.  Una visió en què s'apropa la poesia, la cançó i la música a la gent i que, de la mateixa manera, puguen conèixer les obres dels nostres autors, des dels més coneguts fins les noves veus poètiques.

 

Organitza: Teatre Micalet

 

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


 

'Cul Kombat' al Teatre Micalet (del 3 al 5 de juny de 2016) 

 

 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.

 

Direcció Patrícia Pardo
Amb Patrícia Pardo i Eva Zapico
Companyia Patrícia Pardo

 

 

Sessions: divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 20.00 h

 

 

Durada: 70 minuts

 

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

 

Creat amb col·laboració d'Amnistia Internacional, dins de la campanya "El meu cos, els meus drets" (MCMD). Espectacle circense i teatral que qüestiona la intromissió en els cossos, en la identitat i en la imposició de les categories. Cul Kombat és una denúncia des de l'humor, des del clown, un al·legat per l'eliminació de gèneres, però sense deixar de reivindicar la categoria imposada (en aquest cas la de ser dona), perquè la invisibilitat, la violència i el control exercit sobre l'etiqueta de dona són evidents. Un espectacle contra la violència de gènere.

 

Organitza: Teatre Micalet

 

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 

 

 


'Homer: L'odissea' al Teatre Micalet (9 de juny de 2016) 

 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.

 

Rapsode: Tomàs Llopis
Dibuixos de Joan Castejón
Música original de Miquel Pérez

 

Única sessió a les 20.30 h

Durada: 65 minuts

 

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

 

Espectacle audiovisual en què es mesclen diversos vessants artístics com ara la literatura, la música i la pintura i ens transporta a mons insòlits i fantàstics en el viatge de retorn d'Odisseu (Ulisses) a la seua pàtria, Ítaca.

Organitza: Teatre Micalet

 

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario