lunes, 16 de mayo de 2016

[Escriu-me] El misticisme japonès a les ‘Aigües tranquil·les’ de Burjassot

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Aigües tranquil·les a Burjassot

 

 

 

[Futatsume no mado

Versió original en japonès
subtitulat en valencià.

110 minuts

Direcció: Yutaka Yamazaki

Amb Nijiro Murakami, Jun Yoshinaga, Makiko Watanabe, Hideo Sakaki, Tetta Sugimoto, Miyuki Matsuda, Jun Murakami, Fujio Tokita 

 Dimecres, 18 de maig de 2015 a les 20.00 h

 Lloc: Centre Cultural Tívoli, carrer de Josep Carsí, 50, Burjassot.

Els habitants de la illa d'Amami, viuen en harmonia amb la natura i estan convençuts que en cada arbre, cada pedra i cada planta viu un déu. Una vesprada d'estiu, Kaito descobreix el cos d'un home surant a la mar. La seua amiga Kyoko l'ajudarà a desxifrar-ne el misteri. Creixeran junts, aprendran a ser adults i descobriran els cicles de la vida, la mort i l'amor.

Entrada gratuïta. Les entrades s'han de recollir a la taquilla del Centre Cultural Tívoli el mateix dia de la projecció, a partir de les 19.00 h.

 Organitza: Aviva, Burjassot
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


 La cantant calba al McDonald's al Teatre Micalet

 

 

Del 12 al 22 de maig

Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 20.00 h

De Lluïsa Cunillé
Direcció de Paco Zarzoso
Amb Pep Ricart, Lola López, Mafalda Bellido i Marcos Sproston

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

La Companyia Hongaresa de Teatre celebra els 20 anys amb la creació d'aquest muntatge. Una comèdia boja, lúcida i vibrant a partir dels personatges de la Cantant Calba de Ionesco.
El Sr. Martin s'ha citat amb la Sra. Smith en un McDonald's qualsevol de Londres. Fora no para de ploure i aquest impersonal restaurant de menjar ràpid és l'amagatall escollit per aquests dos tristos adúlters. Així arranca aquesta comèdia boja, lúcida i vibrant, en què Cunillé parla de la situació actual, una época cada vegada més ionesquitzada i imagina com podrien ser els personatges de Ionesco ara mateix, situant-los en un McDonald´s. Un espectacle carregat d'humor absurd, acudits, jocs i situacions molt divertides: parelles d'amants furtius que se citen en un McDonald's, cantants d'òpera italianes exiliades a Londres, consumidors cantant Aniversari feliç, antigues criades ara cambreres, caps de bombers i nombroses anècdotes per reflectir una societat cada vegada més boja.


 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario