viernes, 23 de junio de 2017

Aquest estiu, refresca't al Botànic i participa de les seu es activitats!


 
cabecera
     

BONET BOLETIN    
   

  Jun  

ENTREVISTA VERDA: PAULA BONET

En espores volem saber fòbies inconfessables en les eixides al camp, plantes preferides, sabors vegetals irrenunciables, records de natura... Paula Bonet, la 

  il·lustradora valenciana que ens delecta amb la seua visió del món a través del llapis i el pinzell, s'ha enfrontat a les nostres preguntes verdes sense dubtar-ho!
  saber + 
   

LHR BOLETIN    
   

   25      Ago  

MÚSICA: LA HABITACIÓN ROJA

Sons al Botànic ens amagava una sorpresa per al mes d'agost i ja s'ha descobert. Impossible no haver sentit parlar d'aquesta banda que des dels 90 no ha parat 

  d'actuar, llençar discos i oferir-nos cançons màgiques. Al Jardí escoltarem Sagrado Corazón, el seu últim treball, ple de peces destinades a convertir-se en nous clàssics del grup.
  saber +
       

JULIO PEK DIDACTICA 2017
       NINAMARIPOSA LIBRO PEK
   

    3-28     Jul

TALLERS DE VACANCES: FES-TE AMIC DE LA CIÈNCIA

        

  28   Jun

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: MUNDO Y NIÑA MARIPOSA

Un conte d'amor i d'amistat en

 

La proposta del Gabinet de didàctica per al mes que ve és un recorregut per la biologia, la seua relació amb la resta de ciències, i també per la física, la química i les matemàtiques. Activitats pràctiques i teòriques complementades amb jocs a l'aire lliure, gimcanes i una festa de final de curs.

  format de llibre-disc, que pretén inculcar als xiquets la importància de conservar la natura. A la presentació, organitzada per Alba Editorial, podrem gaudir d'un contacontes amb música en directe a càrrec de l'autora del llibre i cantautora Susu. Entrada lliure, aforament limitat.
   saber +
  saber +
       

VISITAS JUNIO 2017
       morgan pek
   

Dium enge

ACTIVITAT: VISITES GUIADES GRATUÏTES

Hem entrat en l'estiu, la calor

        

Hui!

MÚSICA: MORGAN

Més actuacions a poqueta nit i a l'aire lliure del nostre cicle de

 

ofega la ciutat, els carrers bullen, però hi ha un lloc en el que encara és possible trobar ombra i unes xicotetes vacances del dia a dia, tot i que siguen un miratge. Vine al Botànic a gaudir de les visites guiades gratuïtes de cada últim diumenge de mes.

  música indie Sons al Botànic. En juny tenim doble entrega i aquesta vegada ens acompanyarà Morgan i la presentació del seu primer treball North, amb la que estan de gira des del passat setembre per tot el país. Vine a descobrir-los!
  saber +
  saber +
       

COR DONA PEK
       CEAR 2017 PEK
   

    1     Jul

RECITAL: AMB COR DE DONA

Més actuacions A la lluna del 

        

      7       Jul

RECITAL: PODRIES SER TU

La Comissió d'Ajuda al Refugiat del País Valencià tanca el cicle 

 

Botànic. En aquest ocasió, Fil per Randa ens porta un projecte del Cor de l'Eliana que té com a objectiu, mitjançat música i paraules, fer una reflexió sobre el paper de la dona a la societat actual. Què significa ser dona al s. XXI? Un espectacle i homenatge creat i dirigit per Nelo Juste i Martí.

  de A la lluna del Botànic d'enguany amb una dramatització de textos de tradició oral d'autors de països que han estat, o segueixen, en conflicte. Lluita, reivindicació, però també música i històries. Contaran amb el seu taller de teatre, dirigit per Isabel Requena, i diferents col·laboracions molt especials.
  saber +
  saber +
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

No hay comentarios:

Publicar un comentario