martes, 11 de octubre de 2016

[Escriu-me] ‘Del revés’ tancarà el Cinema a la fresca a Patraix, 2016

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Del revés' [Inside Out] a Patraix (14 d'octubre, 21.30 h) 

Apta per a tots els públics. Entrada lliure. Capacitat limitada. Millor si hi portes la cadira!
94 minuts
Directors: Pete Docter, Ronnie Del Carmen
Cinema d'animació
Riley és una xicota que gaudeix o pateix tota classe de sentiments. Encara que la seua vida ha estat marcada per l'alegria, també es veu afectada per un altre tipus d'emocions. El que Riley no entén molt bé és per quin motiu hi ha d'haver tristesa a la vida. Una sèrie d'esdeveniments fan que Alegria i Tristesa es barregen en una perillosa aventura que capgirarà el món de Riley.

'Hamlet canalla al Teatre Micalet (del 14 d'octubre al 6 de novembre de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
De Manolo Molins
Direcció de Joan Peris
Amb Josep Manel Casany i Ximo Solano
Coproducció de l'Institut Valencià de Cultura i de la Companyia Teatre Micalet.
Sessions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h. Diumenge 16 d'octubre i divendres 21 d'octubre no hi ha funció.
El Hamlet més canalla arriba al Micalet. Un espectacle inspirat en el Hamlet de Shakespeare en la commemoració del IV centenari de la mort de l'autor.
Aquest text mostra una nova visió de Hamlet, ens parla de la complexitat de la tragèdia, de la inutilitat de la venjança, suggerint un debat d'un tema d'actualitat permanent.  Hi veiem el Hamlet maltractador de dones, assassí, que s'aprofita dels febles i que lliura el seu poble a l'enemic. Un "heroi" que sacrifica tots i totes els que té al voltant per la seua "missió". Amb Hamlet Canalla es pretén regirar la visió d'un dels personatges teatrals més grans de la història, d'aquest messies que ho fa tot per "salvar" el seu poble, ara que tenim tants herois d'aquesta mena en la vida pública.
Amb aquest text del valencià Manuel Molins, podrem posar-nos en la pell dels "febles": què sent Ofèlia cap al seu maltractador, per què Gertrudis es comporta d'aquella manera, què pensa l'Actor quan Hamlet està assetjant-lo…
Organitza: Teatre Micalet

 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.





No hay comentarios:

Publicar un comentario