viernes, 21 de octubre de 2016

Molt més que plantes al Botànic!



 
  
cabecera
 

agenda 1243    
   

       29-30       Oct

JORNADES: ORQUÍDIES A LA TARDOR

Tot un cap de setmana dedicat a admirar la bellesa de les orquídies i aprofundir en el seu coneixement i cultiu de la mà d'OVAL, l'associació d'orquidiòfils valencians. Exposició, venda d'exemplars, xarrades especialitzades, visites guiades i activitats infantils. Consulta tota la programació!

  + saber més
     

bolets curs pek
       pek quadern de camp
   

  29-30   Oct

VOLS CONVERTIR-TE EN UN BON BOLETAIRE?

       

12 Nov

TALLER EN FAMÍLIA: QUADERN DE CAMP

 

Aprén els fonaments de micologia mediterrània en el Taller d'Identificació i Recol·lecció de Bolets que hem organitzat i en què coneixeràs les característiques bàsiques del fongs per convertir-te en un excel·lent boletaire.

  Si us agrada la natura i la il·lustració, aquest és un taller per gaudir en família! Una activitat de creació artística en què ens convertirem en biòlegs per un dia farem un quadern de camp il·lustrat.
  + saber més
  + saber més
       

albufera simposi pek
       ioga pek
   

  25-26  Oct

EL PARC NATURAL DE L'ALBUFERA, ARA

        

23 Oct

REPRENEM EL IOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC

 

Ja estan obertes les inscripcions per participar en aquest simposi que té per objectiu erigir-se en fòrum de debat sobre l'estat actual de l'Albufera, els seus problemes, necessitats i potencialitats de futur.

  Exercici i connexió amb la natura. Una proposta ideal per a iniciar els menuts en el ioga i potenciar la concentració, relaxació, coordinació i postura corporal. Consulta tot el calendari de sessions a la nostra web!
  +saber més
  + saber més
       
 PLANTILLA PEK        exc 8 pek
   

3 Nov

PRESENTACIÓ: LLIBRES AMB MOLTA BOTÀNICA!

        

13 Nov

EXCURSIÓ: LA TARDOR DEL RACÓ

 

Elogio de la Planta, de Francis Hallé, i Cinco Continentes, de N.I. Vavílov, formen part de la col·lecció «La mirada atenta» editada per Libros del Jata. Dos obres destacades que es presentaran al Jardí en presència de l'editor i biòleg, Gustavo Renovales.

  Gaudir del silenci de les plantes, dels sorolls de l'aigua, de les olors i el vent. Última excursió del cicle De ruta amb el Botànic en què passejarem per la senda que comunica Vallanca amb Ademús. De vesprada, la ciutadella de Moya.
  +saber més
  + saber més
 
 

concert 1 classica pek
       Miquel PEK
   

25 Oct

MÚSICA CLÀSSICA: 'CONCERTS DE TARDOR'

        

22 Oct

MIQUEL ASENSIO QUARTET EN 'JAZZ GEOGRÀFIC'

 

Sota el títol Mirades al voltant de la percussió, Joan Soriano, a la marimba, i Víctor Trescolí, al piano, ompliran de deliciosa i vibrant música l'auditori Joan Plaça del Botànic el proper dimarts. Entrada lliure.

  Aquest dissabte, a les 19.30 h, dins del cicle de Jazz del Botànic, ens arriben les propostes del valencià Miquel Asensio Quartet. El preu de l'entrada és de 4 €, disponibles a la taquilla del Jardí.
  +saber més
  + saber més

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 


El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario