lunes, 16 de junio de 2014

[ESCRIU-ME] Barcelona, nit d'estiu, a la llu na de Val=?utf-8?Q?=C3=A8ncia?=

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.

Cinema en valencià a la fresca a Velluters


 

Cinema en valencià a Velluters

Barcelona, nit d'estiu

Direcció: Dani de la Orden

Amb Francesc Colomer, Jan Cornet, Joan Dausà, Mar Del Hoyo, Laura Díaz, Miki Esparbé, Sara Espigul, Luis Fernández, etc.

Dijous, 19 de juny de 2014, a les 22.00 h

 Lloc: pl. del Pilar, València

 Sis històries d'amor i una única ciutat. La nit del 18 d'agost de 2013 el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona, oferint un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins a d'ací uns segles. Sota murmuris o a ple pulmó, començant a florir o donant els seus últims espeternecs, aquesta mateixa nit va haver-hi 567 històries d'amor; en la pel·lícula se n'explicaran algunes.

Entrada gratuïta

Capacitat limitada

Porteu-hi la cadira

 Organitza: Racó de la Corbella i Assemblea de Ciutat Vella i Botànic
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


I més cinema en valencià a la fresca, cada dijous, a les 22.00 h a Velluters...

 

 

26 de juny

 

The Angel's Share [La part dels àngels] de Ken Loach (VOS)

 

Amb Paul Brannigan, Roger Allam, John Henshaw, William Ruane, Daniel Portman, etc.

 

Robbie és un jove pare de Glasgow que no aconsegueix escapar del seu passat delictiu. Es creua en el camí de Rhino, Albert i la jove Mo i, com ells, evitarà la presó però haurà de fer treballs socials. Henri, l'educador que els han assignat, es converteix llavors en el seu nou mentor i els inicia en secret en l'art de fer whisky. Entre destil·leries i sessions de degustació, Robbie descobreix que té un autèntic talent com tastador, i ràpidament és capaç d'identificar els destil·lats més excepcionals i cars.

 

3 de juliol

 

Blue Jasmine de Woody Allen (VOS)

 

Amb Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkins, Bobby Cannavale, etc.

 

Jasmine, una dona rica i amb glamur de l'alta societat novaiorquesa, es troba de sobte sense diners i sense casa. Aleshores, decideix mudar-se a San Francisco a viure amb la germana, Ginger, una dona de classe treballadora que viu amb el seu company en un petit apartament. Jasmine, que travessa el moment més crític de sa vida, es dedica a prendre antidepressius i a recordar l'antiga vida que duia a Manhattan.

 

10 de juliol

 

La grande bellezza [La gran bellesa] de Paolo Sorrentino (VOS)

 

Amb Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, Serena Grandi, etc.

 

A Roma, durant l'estiu, nobles decadents, arribistes, polítics, criminals d'alta volada, periodistes, actors, prelats, artistes i intel·lectuals teixeixen una trama de relacions inconsistents que es desenvolupen en fastuosos palaus i vil·les. El centre de totes les reunions és Jep Gambardella (Toni Servillo), un escriptor de 65 anys que va escriure un sol llibre i practica el periodisme. Dominat per la indolència i el fastig, assisteix a aquesta desfilada de personatges poderosos però insubstancials, buits i depriments.

 

17 de juliol

 

Soshite chichi ni naru [De tal pare, tal fill] d'Hirokazu Koreeda (VOS)

 

Amb Masaharu Fukuyama, Yôko Maki, Jun Kunimura, Machiko Ono, Lily Franky.

 

Ryoata, un arquitecte obsessionat per l'èxit professional, viu feliçment amb la dona i el fill de sis anys; però el seu món s'enfonsa quan els responsables de l'hospital on va néixer el fill li comuniquen que, a causa d'una confusió, el nen va ser canviat per un altre.

 

24 de juliol

 

Searching for Sugar Man [Buscant Sugar Man] de Malik Bendjelloul (VOS)

 

 

A les acaballes dels anys seixanta, Rodríguez, un misteriós músic, va ser descobert en un bar de Detroit per dos productors que quedaren fascinats per les seues melodies commovedores i les seues lletres profètiques. Van gravar dos discos amb la convicció que l'artista es convertiria en un dels més grans de la seua generació. No obstant això, l'èxit mai va arribar, i el cantant va desaparèixer enmig de rumors de suïcidi en un escenari.

 


Matisos, cicle de música en valencià a la Sala Matisse de València

Mugroman + Arthur Caravan

 

Lloc: Sala Matisse (carrer de Campoamor, 60, València)

20 de juny a les 22.30 h

Entrada: 5€ amb el carnet de la Universitat de València.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a <www.agendapv.cat> i al Centre Octubre de València.

Organitza: Metrònom i la Sala Matisse

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario