miércoles, 18 de junio de 2014

EXPOSICIÓ EXPERIMENTA

 
EXPOSICIÓ EXPERIMENTA

El pròxim divendres 20 de juny, de 18 a 21 hores, es celebrarà al Jardí Botànic de la Universitat de València una exposició dels treballs que van ser guardonats a la Fira-Concurs "Experimenta" de demostracions i experiments de Física i Tecnologia, celebrada el passat 30 de març a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En aquesta exposició, oberta al públic en general, els estudiants d'ESO i de Batxiller, supervisats pels seus professors, mostraran i explicaran de nou els seus muntatges al públic de totes les edats que s'acosten a aquest espai privilegiat que és el Jardí Botànic.

Aquesta exposició i la fira-concurs, està organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València i compta amb la col·laboració del Jardí Botànic, la Delegació d'Incorporació, el Servei de Formació Permanent, la UCC+i-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València i d'altres entitats externes. Aquest projecte està cofinanciat a través d'un projecte competitiu de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia i el Ministeri d'Economia i Competitivitat.

Esteu tots convidats:
http://experimenta.blogs.uv.es/files/2014/06/invitacion-expo.pdf

més informació http://www.uv.es/cdciencia
 
 
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario