martes, 3 de junio de 2014

PRESENTACIO GUIA ALIMENTACIO SALUDABLE

PRESENTACIO GUIA ALIMENTACIO SALUDABLE

Presentació de la Guia d'Alimentació Saludable al Octubre Centre de Cultura Contemporània.

4 de juny a les 19.00 hores
Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer Sant Ferran 12
46001 València

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de sostenibilitat i Planificació i en el marc del programa Campus Sostenible, ha editat una breu Guia d'Alimentació Saludable a fi de promoure la dieta mediterrània entre la ciutadania. El document està articulat en 14 senzilles recomanacions per a adoptar un estil de vida saludable i previndre l'obesitat, les principals malalties cròniques i l'envelliment prematur.

La presentació anirà a càrrec de la Vicerectora de Sostenibilitat i Planificació i els professors de Medicina Preventiva i Salut Pública Dolors Corella i José Miguel Soriano.

Aquesta presentació compta amb el suport de l'Associació de Comerciants del Mercat Central, que oferiran una degustació de productes integrats en la dieta mediterrània.

Organitza: Programa Campus Sostenible, Càtedra de Divulgació de la Ciència-UCC+i, Espai Ciencia, ACPV, OCCC.

www.uv.es/campus-sostenible

http://mediauni.uv.es/3750va


Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario