miércoles, 4 de mayo de 2011

Activitats de la setmana

Noves activitats del Botànic:

 

El dijous 5 de maig oferim un nou seminari científic, Les palmeres. Biologia, ecologia i gestió, a càrrec de José Plumed, tècnic especialista en arboricultura.

 

També a partir d’aquest divendres podreu visitar al Botànic els treballs dels alumnes presentats al Concurs astronòmic 2011, un projecte de l’Aula del Cel de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València.

  

A més, ja estan a la venda a la taquilla del Jardí les entrades per a una nova entrega de Jazz d’Arrels. Carlos Llidó Septet seran els encarregats d’acostar-nos el 14 de maig al Latin Jazz.

  

**

 

Nuevas actividades del Botànic:

 

El jueves 5 de mayo ofrecemos un nuevo seminario científico, Las palmeras. Biología,  ecología y gestión, a cargo de José Plumed, técnico especialista en arboricultura.

 

También a partir de este viernes podréis visitar en el Botànic los trabajos de los alumnos presentados al Concurs astronòmic 2011, un proyecto del Aula del Cel del Observatorio Astronómico de la Universitat de València.

 

Además, ya están a la venta en la taquilla del Jardín las entradas para una nueva entrega de Jazz d’Arrels. Carlos Llidó Septet serán los encargados de acercarnos el 14 de mayo al Latin Jazz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario