miércoles, 25 de mayo de 2011

Activitats de la setmana

Activitats de la setmana al Jardí en primavera:  

 

Comencem el dijous 26 de maig, a les 16.30h, amb un dels seminaris científics del Botànic per contar a tots una mica més del treball diari dels investigadors, conservadors, i altres especialistes del Jardí. Jesús Riera, conservador de l’herbari, ens parlarà sota el títol L’herbari de la Universitat de València, una eina al servei de la investigació.


A més, el diumenge 29 de maig de matí el cicle d’Aprèn llengües al Botànic ens porta aquesta vegada un contacontes en alemany. Porteu als més menuts a escoltar un idioma nou i senzill mentre aprenen sobre la natura.

 

I per seguir aquest semestre amb l’Any dels Boscos, vos recordem la proposta de recórrer la ciutat amb unes rutes titulades Arbres monumentals de València, a càrrec del club de viatges Fil per Randa. El diumenge 29 està prevista la de jardins i avingudes.

 


 

**

 

Actividades de la semana en el Jardín en primavera:

 

Comenzamos el jueves 26 de mayo, a las 16.30h, con uno de los seminarios científicos del Botánico para contar a todos un poco más del trabajo diario de los investigadores, conservadores y otros especialistas del Jardín. Jesús Riera, conservador del herbario, nos hablará bajo el título El herbario de la Universitat de València, una herramienta al servicio de la investigación.

 

Además, el domingo 29 de mayo por la mañana el ciclo d’Aprèn llengües al Botànic nos trae esta vez un cuentacuentos en alemán. Traed a los más pequeños a escuchar un idioma nuevo y sencillo mientras aprenden sobre naturaleza.

 

Y para seguir este semestre con el Año de los Bosques, os recordamos la propuesta de recorrer la ciudad con unas rutas tituladas Árboles monumentales de Valencia, a cargo del club de viajes Fil per Randa. El domingo 29 está prevista la de jardines y avenidas.  

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario