martes, 17 de mayo de 2011

Bars de les Ciències a Burjassot i La Nau

 

 La innovació en les xarxes socials i la sostenibilitat protagonitzen els pròxims Bars de Ciències

 

 

La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València ha organitzat per als pròxims dies diversos Bars de Ciències integrats en el cicle 'Innova el teu futur', el qual compta amb el finançament de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología del Ministerio de Ciencia e Innovación i de la Caja Mediterráneo (CAM).

 

La cafeteria Les Arts de la Casa de Cultura de Burjassot (C. Mariana Pineda, 93-95) acollirà el primer Bar de Ciències dedicat a les xarxes socials. Se celebrarà aquest dimecres, 18 de maig, a partir de les 19 hores amb la participació del professor de Dret Constitucional de la Universitat de València Ricard Martínez, expert en protecció de dades i normatives vinculades a la web 2.0, i, via Skype, amb el periodista especialitzat en noves tecnologies i ex cap de comunicació de Tuenti, Ícaro Moyano. El diàleg obert, també a través de Twitter, estarà dirigit per Antonio Collado, director de l'Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, el qual col·labora amb la Càtedra de Divulgació de la Ciència en l'organització d'aquesta sessió.

 

Els Bars de Ciència continuaran dijous, 19 de maig a les 19.30 hores, a l'Aula Magna de La Nau (C. Universitat, 2), amb el suport del Fòrum de Debats de la Universitat de València i l'Associació Valenciana d'Educació Ambiental i Desenvolupament Sostenible (AVEADS). En aquesta ocasió, la tertúlia se centrarà en temes de sostenibilitat, ja que també s'hi presentarà l'informe del Worldwatch Institute "L'estat del món 2011: innovacions que alimenten el planeta", editat en català per UnescoCat i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya. Hi intervindran la professora de la Universitat de València i directora d'AVEADS, Maria Àngels Ull, Laura Silvani, d'UnescoCat, i el director del CADS, Ramon Arribas.

 

 

Cátedra de Divulgació de la Ciència

Universitat de València

Gabinet de Política Científica

C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta

46010 València

Tel. 963395000

Fax. 963395008

http://www.uv.es/cdciencia

 

Vosté rep aquesta comunícació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario