jueves, 12 de mayo de 2011

Invitació ExpoCiència 2011

Benvolgudes amigues i benvolguts amics,

 

El pròxim dissabte 28 de maig, de 10 a 14 hores, celebrarem les terceres jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, EXPOCIÈNCIA 2011.

Com ja vam fer l'any passat, volem reiterar la nostra especial invitació al professorat d'ensenyament preuniversitari, a les seues famílies i alumnat, perquè considerem que és una trobada molt interessant per a descobrir de prop la ciència que fem a la Universitat de València i també al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) en la Comunitat Valenciana.

 

El Parc Científic de la Universitat de València es troba al campus de Burjassot-Paterna, just darrere dels edificis de Canal 9. Té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem encaridament l'ús del transport públic.

 

La jornada EXPOCIÈNCIA 2011 s'ha consolidat com una cita clau a fi de conéixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal·lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, hi ha activitats preparades per a públics de totes les edats, des de tallers de divulgació de la ciència o audiovisuals comentats per especialistes, fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts. Trobareu la programació i tots els detalls al web www.expociencia.org.

 

Per a facilitar la vostra visita, seria recomanable que comunicàreu la vostra assistència a través del correu electrònic expociencia@uv.es.

 

També podeu realitzar qualsevol consulta al telèfon 963 543 058.

Tot esperant comptar amb la vostra presència el pròxim dissabte 28 de maig, rebeu una cordial salutació.

 

 

Esteban Morcillo

Rector de la Universitat de València

 

 

 

 

 

Cátedra de Divulgació de la Ciència

Universitat de València

Gabinet de Política Científica

C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta

46010 València

Tel. 963395000

Fax. 963395008

http://www.uv.es/cdciencia

 

Vosté rep aquesta comunícació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario