lunes, 9 de mayo de 2011

Noves propostes del Bot=?ISO-8859-1?Q?=E0nic?=

Aquest mes de maig el Jardí vos ofereix novetats que de segur vos semblaran força interessants…

 

El diumenge 22 de maig el Botànic celebra el Dia Internacional de la Biodiversitat amb una jornada de portes obertes i un concert extra de Jazz a càrrec del grup Broadway Melodies. El dissabte 21, a les 19.30h, podreu gaudir del seu espectacle Kiss me Kate inspirat en els anys 40. Entrades ja a la venda a la taquilla del Jardí.

I continuant amb l’Any dels Boscos, una nova activitat per descobrir l’arbratge que ens envolta, esta vegada sense sortir de la ciutat. Arbres monumentals de València proposa, de la mà del club de viatges Fil per Randa, un recorregut pels monuments vius més interessants, tant per la seua edat, com per la seua història o característiques. El 21 de maig pel centre històric  i el 29 per jardins i avingudes,  els guies vos acompanyaran a gaudir sens dubte de les millors ombres de tota la ciutat.

 I recordeu que encara està oberta la inscripció per anar aquest 15 de maig als Estanys d’Almenara, reductes de biodiversitat a la Marjal.

 

**

 

Este mes de mayo el Jardín os ofrece novedades que seguro que os parecerán muy interesantes....

 

El domingo 22 de mayo el Botànic celebra el Día Internacional de la Biodiversidad con una jornada de puertas abiertas y un concierto extra de Jazz a cargo del grupo Broadway Melodies. El sábado 21, a las 19.30h, podréis disfrutar de su espectáculo Kiss me Kate inspirado en los años 40. Entradas ya a la venta en la taquilla del Jardín.

 

Y continuando con el Año de los Bosques, una nueva actividad para descubrir el arbolado que nos envuelve, esta vez sin salir de la ciudad. Árboles monumentales de Valencia propone, de la mano del club de viajes Fil per Randa, un recorrido por los monumentos vivos más interesantes, tanto por su edad, como por su historia o características. El 21 de mayo por el centro histórico y el 29 por jardines y avenidas, los guías os acompañarán a disfrutar de las que sin duda son mejores sombras de la ciudad.  

 

Y recordad que aún está abierta la inscripción para ir este 15 de mayo a Els Estanys d’Almenara, reductos de biodiversidad en la Marjal.

 **********    El consum de paper és perjudicial per al medi ambient. Pensa bé si cal imprimir aquest mail.  El consumo de papel es perjudicial para el medio ambiente. Piensa bien si es necesario imprimir este mail. Paper use affects the environment. Please think twice if it’s really necessary to print this email.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario