viernes, 29 de abril de 2016

Celebra el dia de la mare amb flors al Botànic!


 
   
cabecera
   

EXPO ORQUIDEAS 2016    
   

  30 Abr   1 Maig 

ACTIVITAT: MOSTRA D'ORQUÍDIES

El primer diumenge de maig de cada any hi ha cita obligada al Botànic amb les flors que causen més fascinació. L'OVAL organitza enguany la 13ª exposició d'orquídies  

 

amb una fira de diferents viveristes on es vendran també exemplars, xerrades per ser experts orquidiòfils i visites guiades.

  + saber més
       

ESENCIAS PEK WEB
       ROSAS WEB PEK
   

7-22 Maig

CURS: LES ESSÈNCIES FLORALS AL JARDÍ BOTÀNIC

        

14-15 Maig

CURS: EL MÓN DE LES ROSES

Sens dubte maig és el mes

 

Les flors saturen els nostres sentits de colors i d'aroma, però la seua utilitat pot anar molt més enllà. Coneixes les propietats i aplicacions de les seues essències? A més, el propi Jardí farà de farmaciola i repassarem la seua flora.

  de les flors! Així que us animem a celebrar-ho amb aquest curs on sabrem més de la història de les roses, del seu gran nombre de varietats, de com fer per tenir-les sanes i boniques, i també de cultivar-les, amb pràctiques al Botànic. Organitza Vivers Francisco Ferrer.
  + saber més
  + saber més
     

EXC 1 PEK
      

ESPORES BOL ABRIL
   

     7      Maig

EXCURSIÓ: ELS PELEGRINS DE CASTELLFORT

        

Maig

AQUESTA SETMANA A ESPORES...

No us perdeu els últims

 

Abans de presentar-vos el cicle complet d'excursions 2016 obrim boca amb aquesta proposta de Fil per Randa molt especial, la Romeria a Castellfort. Una ruta entre pins i alzines envoltada d'arquitectura i tradició que ens convertirà en autèntics pelegrins.

  continguts d'abril. El cap de setmana dedicat a les orquídies al Jardí, una nova monografia que parla de l'arbreda monumental del Botànic i la plaga del mes, el trip. A més, manualitats creatives amb mini suculentes i una planta que sols creix sobre jaciments de diamants.
  + saber més
  + saber més

 

 

   

YOGA-BOL-CABEZA
      

MCENROE WEB PEK
   

      8       Maig

ACTIVITAT: IOGA PER A MENUTS

Nova sessió de ioga infantil

        

    13     Maig

MÚSICA: MC ENROE EN CONCERT

La segona entrega de Sons al

 

gaudint del bon temps i del Jardí. Aprofita per visitar el Botànic el cap de setmana mentre els teus menuts fan exercici, juguen i viuen una mica més de prop la natura tot i estar a la ciutat.

  Botànic ens porta a Mc Enroe, amb el seu últim treball que no podria portar millor títol per gaudir-lo al Jardí: Rugen las Flores. Les seues cançons són de llum, electricitat i també malenconia i solitud, vine a comprovar-ho!
  + saber més
  + saber més

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 





No hay comentarios:

Publicar un comentario