miércoles, 6 de abril de 2016

Jornada d'actualització per a professorat de secundària i de batxillerat

Jornada d'actualització per a professorat de secundària i de batxillerat

 

Objectius: Oferir recursos per al treball a l'aula de qüestions relatives al tema de ciència i gènere, aprofitant les recents investigacions acadèmiques al voltant del tema.

 

Data i lloc de realització: Dissabte 30 d'abril de 2016, de 9.00 a 14.00 hores, a l'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "López Piñero", Palau de Cerveró (Plaça Cisneros 4, València)

 

AFORAMENT LIMITAT A 60 PARTICIPANTS

 

Programa:

09.00 - 09.15 Recollida de documentació

09.15 - 09.30 Paraules de Benvinguda a càrrec de Mª José Lorente i José Ramón Bertomeu 09.30 - 10.15 Ciència i gènere: tendències recents i polítiques d'actuació (Capitolina Díaz)

10.15 - 11.00 Ciència i gènere amb perspectiva històrica: noves tendències i recursos (Ximo Guillem i José Ramón Bertomeu) 11.00 - 11.30 Pausa 11.30 - 12.15 Wikidones: un projecte de ciència i gènere a les aules (Àngela García)

12.15 - 13.00 Debat general amb els ponents. Moderen José Ramón Bertomeu i Ximo Guillem.

13.00 - 14.00 Visita guiada per l'exposició permanent de l'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "López Piñero"

 

Organitzat per:

Delegació per a la Incorporació a la Universitat, UV Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "López Piñero", UV Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència, UV

 

 

Més informació

www.uv.es/cdciencia

 

Inscripció:

http://ir.uv.es/pfNKU4F

 

 

 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario