lunes, 25 de abril de 2016

[Escriu-me] Memòria històrica a ‘La carta (1931-1941)’ al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


La carta (1931-1941) al Teatre Micalet

 

 

Del 27 d'abril a l'1 de maig

Sessions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h

Col·laboració en la direcció i creació escènica de Ramon Moreno

Amb Paula Úbeda, Emili Chaqués, Claudi Ferrer i José Sebastiá

Coproducció de l'Últim Toc i Malatesta Teatre

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Un relat colpidor basat en fets reals. Fins on arribaries per protegir la teua família?
Arran d'una carta manuscrita autèntica escrita per un condemnat poques hores abans de morir afusellat, naix aquest relat colpidor i real que vol reflexionar sobre un tema que, 80 anys després, encara no ha estat superat socialment. Amb la memòria històrica com a eix transversal, aquesta obra parla de la vida d'una família valenciana des de la proclamació de la Segona República fins a l'any 1941 amb els primers anys de la dictadura del general Franco. Amb moltes referències a l'actualitat, l'espectador podrà comprovar i recordar com es van viure aquells anys que començaren amb llum però que acabarien dins la foscor del franquisme.


 

 

 Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Jurassic World a Burjassot

 

 

  

Versió doblada

124 minuts

Direcció: Colin Trevorrow

Amb Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins, Irrfan Khan, Jake Johnson, Omar Sy, BD Wong, Judy Greer, Lauren Lapkus, Brian Tee, Katie McGrath, Andy Buckley, Jimmy Fallon, James DuMont, Colin Trevorrow

 4 de maig de 2015 a les 20.00 h

 Lloccarrer de Josep Carsí, 50, Burjassot

Vint-i-dos anys després de l'ocorregut a Jurassic Park, han transformat l'illa Nublar en un gran parc temàtic, Jurassic Wold, amb versions «domesticades» d'alguns dels dinosaures més coneguts. Quan tot sembla anar bé i ser el negoci del segle, un nou dinosaure d'espècie desconeguda, ja que l'han creat manipulant genèticament el seu ADN, i que resulta ser molt més intel·ligent del que es creia, s'escapa del recinte i comença a causar estralls entre els visitants del Parc.

Entrada gratuïta. Les entrades s'han de recollir a la taquilla del Centre Cultural Tívoli el mateix dia de la projecció, a partir de les 19.00 h.

 Organitza: Ajuntament de Burjassot

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Mustang (VOS) a Ontinyent

 

 

Versió original en turc subtitulada en valencià

97 minuts

Directora: Deniz Gamze Ergüven

Amb Erol Afsin, Ilayda Akdogan, Doga Zeynep Doguslu, Elit Iscan, Ayberk Pekcan, Günes Sensoy, Tugba Sunguroglu, Burak Yigit.

dimecres 4 de maig de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
dijous 5 de maig de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
divendres 6 de maig de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
dissabte 7 de maig de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
diumenge 8 de maig de 2016 a les 18.00 h i 20.15 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

En un petit poble, al nord de Turquia, cinc germanes òrfenes d'edats compreses entre els 12 i els 16 anys passen l'estiu en un jardí paradisíac de riures i jocs innocents sobre les ones del Mar Negre amb els xicots de l'escola. No obstant això, la condició de la dona al país no tardarà a provocar rumors d'immoralitat i escàndol de les joves. Per això els familiars, per mitjà de l'àvia i l'oncle, decideixen fer-se càrrec de l'assumpte, és a dir, preparar-les i precipitar-les cap a la seua destinació de futures esposes.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario