lunes, 25 de abril de 2016

Seminaris "Ciència entre disciplines", Naturalesa, tàctiques i perills de la pseudociència

Seminaris "Ciència entre disciplines"

 

SEMINARI 5.

Naturalesa, tàctiques i perills de la pseudociència.

A càrrec d'Angelo Fasce i Fernando Cervera, de la Universitat de València

 

Data: Dissabte 30 d'abril

Hora: de 10.00 a 14.00 hores

Lloc: Sala de Seminaris del Jardí Botànic, planta baixa.

 

La pseudociència és tan antiga com la ciència.L'objectiu d'aquest seminari serà l'anàlisi i la presa de consciència, per part dels assistents, del problema de la pseudociència. El programa es dividirà en dos blocs, l'un, a càrrec d'Angelo Fasce, sobre la naturalesa, les característiques lògiques i les epistemològiques de la pseudociència, i l'altre, a càrrec de Fernando Cervera, que versarà sobre les característiques sociològiques i el marc legal en què es desenvolupen aquestes.

El seminari contindrà una càrrega de contingut teòric suficient per a enriquir el coneixement dels assistents, però també prou contingut pràctic per a fomentar que hi participen i s'hi impliquen . A més de comprendre què és una pseudociència i quins són els seus perills, realitzarem exercicis d'interacció amb pseudocientífics, d'anàlisi de textos i casos pràctics, i construirem, per grups, una pseudociència per després trobar les seues febleses.

 

ORGANITZA:

Associació cultural Piratas de la Ciencia, amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació de la Ciència - UCC i i el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València

 

INSCRIPCIÓ: cal inscriure's prèviament enviant un correu a pirates.de.la.ciencia@gmail.com o acdciencia@uv.es amb l'assumpte "inscripció ciència entre disciplines seminari". Recorda incloure en cos del text i la data del seminari.

 

PREU: Activitat gratuïta. Aforament limitat de 30 persones

 

http://ir.uv.es/u2Upiae

 

 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario