martes, 12 de abril de 2016

Seminaris "Ciència entre disciplines"


Seminaris "Ciència entre disciplines"

Seminari 3 - Alta cuina: art i ciència. A càrrec de Fernando Sapiña Navarro i Pablo Pardo Ibáñez, membres de l'Associació Piratas de la Ciencia

 

Dissabte 16 d'abril de 2016, de 10.00 a 14.00 hores Col·legi Major Rector Peset Carrer del Forn de Sant Nicolau 4 València

 

Documenta és una de les exposicions d'art contemporani més importants del món. En 2006 el seu director artístic, Roger Buergel, invità Ferran Adrià a participar en Documenta 12. Les interaccions entre l'art contemporani i el món dels aliments no són noves: formen part d'una llarga tradició que va des de l'antiguitat fins a les sopes Campbell d'Andy Wharhol. Però, en aquest cas, no tenim un artista que represente aliments, sinó un cuiner que va ser invitat a un esdeveniment artístic molt influent. En què ha contribuït Adrià a l'art contemporani? En aquest seminari explorarem què ha representat Ferran Adrià en el desenvolupament de la cuina modernista, i quin és el paper que la ciència i la tecnologia han tingut en la seua cuina.

 

 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario