lunes, 25 de abril de 2016

Conferència de María González sobre nanopartícules activades per llum, aquest dimecres en 'Conec Talks'

María González Béjar, investigadora de l'Institut de Ciència Molecular de la Universitat de València, imparteix la conferència 'Nanopartículas activadas por luz' aquest dimecres 27 d'abril dins del cicle Conec Talks.

L'acte, a les 19 hores, tindrà lloc en la seu de la Fundació Cañada Blanch (c/Jorge Juan 4, València).

El desenvolupament de materials en escala nanomètrica està en plena expansió. Com el prefix nano indica, la seua grandària és de l'escala d'un metre dividit entre mil milions. Les nanopartícules ofereixen noves propietats comparades amb escales majors. Per exemple, l'or metàl·lic deixa de ser daurat i segons la seua grandària i forma adquireix tonalitats des del roig al blau. D'altra banda, els processos activats per llum adquireixen cada vegada més importància (làsers, DVDs, LEDs, panells solars...).


Moltes nanoparti
́cules poden absorbir llum per a produir una gran diversitat de processos impossibles de generar en la foscor. En la conferència, el públic podrà conéixer la diversitat d'aquests processos i la importància de les seues aplicacions.

 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario