lunes, 4 de abril de 2016

[Escriu-me] La Gran Bretanya de Thatcher a ‘Pride’ (VOS) al Musical de Benimaclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Pride al Musical de Benimaclet

 

 

 Cinema en valencià a Benimaclet

Pride

Versió original en anglès subtitulada en valencià

120 minuts

Direcció: Matthew Warchus

Amb Ben Schnetzer, Monica Dolan, George MacKay, Bill Nighy, Andrew Scott, Imelda Staunton, Dominic West, Paddy Considine, Joseph Gilgun, Sophie Evans, Jessie Cave, Freddie Fox

 7 d'abril de 2015 a les 21.30 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

L'estiu de 1984, sent primera ministra Margaret Thatcher, el Sindicat Nacional de Miners (NUM) convocà una vaga. Durant la manifestació de l'orgull gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per ajudar a les famílies dels treballadors, però el sindicat no accepta els diners. El grup decideix, llavors, posar-se en contacte directe amb els miners i van a un poblet de Gal·les. Comença així la curiosa història de dues comunitats totalment diferents que s'uneixen per una causa comuna.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


Spaña al Teatre Micalet...

 

Spaña

Del 7 al 10 d'abril

Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h

Assistiu a l'obra i participeu en el sorteig d'un massatge + circuit SPA per a dues persones!

Una obra de Xavo Giménez
Amb Pau Blanco i Xavo Giménez
Companyia Purna Teatre

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Veniu a conèixer el seu SPA, un local replet de serveis de plaer on l'spañol ja no pensa, només gaudeix. On els problemes es deixen de costat i les cagades de les voreres es canvien per camins de roses. Després de Yes We Camps i Star Farts (La Guerra dels fal·làcies) arriba aquest espectacle homenatge al ciutadà borrego que dóna l'esquena a la realitat i creu que com a Spaña es menja com enlloc, que a Spaña es viu com enlloc, que a Spaña es roba com enlloc, que a Spaña es manipula com enlloc…


 

 

Musicants

9 d'abril a les 21.30 h

Una visió col· lectiva de músiques i cants al voltant de les cultures mediterrànies

Amb Manolo Miralles, Rebeca Mut, Alexandre Velázquez, Jordi Pastor, Eugènia Saval, Paco Pineda, Ximo Guardiola, Eugeni Camacho i la col·laboració de Robert Moreno

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Musicants ofereix una nova visió col·lectiva d'algunes músiques i cançons de la Mediterrània. Musicants naix del maridatge de música i cants i de l'amistat entre músics que provenen de diversos mons musicals i han acceptat embarcar-se en un projecte ambiciós, tant en el fons com en la forma, perquè la formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra, baix i cordes "mediterrànies", cantant "solista" i veus, a més del bagatge musical procedent de diferents estils: jazz, pop, clàssic, tradicional, etc.


 

 

Cubs

De Jaume Policarpo

Amb Ruth Atienza, Àlex Cantó i Miguel Seguí

Diumenge, 10 d'abril de 2016, a les 12.30 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Espectacle basat en la tècnica de la improvisació i en la teoria de les diferents intel·ligències de H. Gardner, produït per la veterana companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable. Nou cubs amb sis dibuixos en cada cara. Què triarà l'espectador? Quina història inventarem amb els dibuixos? I quins objectes eixiran dels cubs per ajudar-nos a contar-la? En 'Cubs' el públic triarà una imatge de cada cub, i amb les nou imatges resultants formaran una seqüència visual que els actors hauran de desenvolupar mitjançant el llenguatge i l'ajuda inestimable dels titelles i dels objectes que ixen dels cubs. A partir d'imatges planes, els actors hauran d'encarnar personatges de carn i ossos i recrear ambients plens de matisos. La combinació de tots els elements que apareixen en escena (imatges dels cubs, ordre en el qual apareixen, participació del públic) determinarà la construcció i desenvolupament de l'espectacle. 'Cubs', on cada funció és diferent!

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Mecbeth al Teatre Rialto

 

Mecbeth

Direcció de Jaime Pujol
Amb Manolo Ochoa, Marta Chiner, Andrés Navarro, Diego Braguinsky, Víctor Lucas i Olga Utiel

Del 30 de març al 10 d'abril de 2016

Funcions: dimecres (estrena), 20.30 h, dimecres i dijous, 19.00 h, divendres i dissabtes, 20.30 h, diumenges, 18.00 h

 Lloc: Teatre Rialto (plaça de l'Ajuntament, 17, València)

No hi ha tanta diferència entre Macbeth i Mecbeth. Bruixes, prediccions, ambició, assassinats, fantasmes, castells, boscos que es mouen. Un clàssic per a tothom, una paròdia respectuosa amb l'argument i l'esperit del gran William Shakespeare, servida amb humor i cançons, una combinació que els captivarà.
Aquest és un any molt especial, el 400 aniversari de la mort del bard, un motiu excel·lent per conèixer o revisitar una de les seues obres mestres. Divertida, sorprenent, ideal per a veure-la tot sol o tota sola, en parella, amb amics o en família. L'únic requisit és tenir ganes de passar-ho bé.
De segur que, a Shakespeare, també li hagués agradat aquesta bogeria.

Entrades: 50% de descompte en el preu de l'entrada amb el carnet de la UV (+ un acompanyant). El dies 30 i 31 de març de 2016, preu especial de 5€ (aplicable a un acompanyant).

Organitza: Generalitat Valenciana i CulturArts

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 

 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario