martes, 12 de abril de 2016

[Escriu-me] Homenatge a València

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 

 

 

 

Acció Cultural torna a la plaça de bous de València

 

El dissabte 23 d'abril, a les 20.00 h, tindrà lloc una Festa per la Cultura amb un format especial amb moltes col·laboracions

 

 El dissabte 23 d'abril, a les 20.00 h, Acció Cultural torna a la plaça de bous de València. Serà una Festa per la Cultura, un espectacle en homenatge a València que comptarà amb moltes col·laboracions (Carraixet, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Miquel Gil, Aspencat… entre molts cantants i grups de música i cultura popular… i el retorn per un dia d'Al Tall, Lluís Llach i la Gossa Sorda), per afirmar amb veu alta i clara que la llengua i la cultura és més viva que mai, i que és garantia de futur per a un projecte de País Valencià democràtic, lliure i igualitari.

 

Podeu comprar les entrades a preu reduït per a estudiants de la Universitat des d'aquest enllaç de compra.

 

El nombre d'entrades és limitat. Les entrades són de Graderia d'accés B.

Serà obligat presentar el carnet universitari amb l'entrada per accedir al recinte.

 

 

 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario