martes, 26 de abril de 2016

[Escriu-me] ‘La família Bélier’ (VOS) a Burjassot

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


La família Bélier a Burjassot

 

 

  [La famille Bélier]

Versió original en francès subtitulada en valencià

105 minuts

Direcció: Eric Lartigau

Amb Louane Emera, Karin Viard, François Damiens, Luca Gelberg, Roxane Duran, Eric Elmosnino, Ilian Bergala, Clémence Lassalas, Bruno Gomila, Mar Sodupe

 27 d'abril de 2015 a les 20.00 h

 Lloccarrer de Josep Carsí, 50, Burjassot

Tots els membres de la família Bélier són sordmuts, llevat de Paula, de 16 anys. Ella fa d'intèrpret per als pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja familiar. Un dia, encoratjada pel seu professor de música, que ha descobert el talent que té per al cant, decideix preparar-se per a l'audició del Cor de Radio France, però es tracta d'una elecció que l'obligarà a distanciar-se de la família.

Entrada gratuïta. Les entrades s'han de recollir a la taquilla del Centre Cultural Tívoli el mateix dia de la projecció, a partir de les 19.00 h.

 Organitza: Ajuntament de Burjassot

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario