lunes, 18 de abril de 2016

[Escriu-me] Com ens agrada el teatre!

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Si heu comprat entrades universitàries de l'esdeveniment Homenatge a València, que se celebrarà a la plaça de Bous de València el proper 21 d'abril de 2016 a les 20.00 h, recordeu que, obligatòriament, haureu de presentar el carnet universitari amb l'entrada per accedir al recinte.


Jordi i Lola al Teatre Micalet...

 

Jordi i Lola

Del 14 al 24 d'abril

Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h

De Ximo Llorens

Direcció i dramatúrgia: Juanjo Prats

Amb Neus Agulló i Pep Cortés

Companyia La Dependent

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Què passa quan algú ha fet tot allò que la societat ben pensant espera d'ell, i al final s'adona que pel camí s'ha deixat les coses vertaderament importants? La família, la crisi econòmica i de valors que patim desfilaran per un escenari on la proximitat i la sinceritat dels personatges serà sorprenent.


 

 

 Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Panorama des del pont al Teatre Principal...

 

Panorama des del pont

Del 20 al 24 d'abril

Sessions: dimecres (estrena), 20.30 h, dijous, 19.00 h, divendres i dissabte, 20.30 h, diumenge, 18.00 h

Una obra d'Arthur Miller

Traducció de Joan Sellent

Direcció de Georges Lavaudant

Amb Eduard Fernández, Jordi Martínez, Mercè Pons, Marina Salas, Bernat Quitanta, Pep Ambròs, Rafa Cruz i Sergi Vallès

Lloc: Teatre Principal, carrer de les Barques, 15, València

L'any 1955, deu anys després del desenllaç de la Segona Guerra Mundial, la immigració il·legal és una realitat generalitzada als Estats Units. Eddie Carbone, un honrat treballador d'origen italià, viu obsedit per la passió devastadora que sent per la neboda, a qui acolliren, ell i la dona, quan la xicota va quedar òrfena. Una situació insostenible que el superarà i el durà a trair la família i a trencar la llei de silenci establerta entre els treballadors, majoritàriament immigrants, del port de Nova York.
L'obra teatral Panorama des del pont (A View from the Bridge) va ser estrenada el 29 de setembre de 1955 al Coronet Theatre de Broadway i la van interpretar Van Heflin, Ann Driscoll i J. Carrol Naish. Amb els suburbis portuaris del Nova York dels anys cinquanta del segle passat com a teló de fons, Arthur Miller aborda el drama de la immigració il·legal i les tensions socials existents a l'època.


 

 

30% de descompte amb el carnet universitari (aplicable també a un acompanyant). Els dies 20 i 21 d'abril, 10€ amb carnet universitari (aplicable també a un acompanyant).

Organitza: CulturArts, Teatre i Dansa, Generalitat Valenciana

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


La joventut (VOS) a Ontinyent

 

La joventut

[Youth]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

118 minuts

Director: Paolo Sorrentino

Amb Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano, Jane Fonda, Tom Lipinski, Poppy Corby-Tuech, Madalina Diana Ghenea, Emilia Jones, Mark Kozelek, Rebecca Calder, Anabel Kutay, Ian Keir Attard, Roly Serrano

dimecres 20 d'abril de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
dijous 21 d'abril de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
divendres 22 d'abril de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
dissabte 23 d'abril de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
diumenge 10 d'abril de 2016 a les 18.00 h i 20.15 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Fred Ballinger (Michael Caine), un gran director d'orquestra, passa unes vacances en un hotel dels Alps amb la filla, Lena, i un amic anomenat Mick, un director de cinema a qui costa acabar l'última pel·lícula. Fred fa temps que ha renunciat a la seua carrera musical, però hi ha algú que vol que torne a treballar; des de Londres arriba un emissari de la reina Elisabet, que ha de convèncer-lo perquè dirigisca un concert al Palau de Buckingham, amb motiu de l'aniversari del príncep Felip.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


Iniciació al tast de vins i caves valencians

 

 

Tallers pràctics amb el tast de cinc vins

 13 i 22 d'abril de 2016 a les 19 h

Lloc: Celler segle XIII PROAVA, carrer de Baix, 29, València.

inscripcions: www.hortaviva.net/alta

5€ per persona (+ un acompanyant)

Adreçat als membres de la Universitat de València.

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario